Le tuufaatasiga o le nofoa ofisa

O le televave o le atinaʻeina o le tamaoaiga o maketi o le nofoa o le ofisa ua taʻitaʻia ai se suiga i le manaoga o tagata faatau, ma o lo latou gauai atu i le oloa ua suia mai le manaʻoga muamua i le sili atu le loloto o le mamanu.O meaafale e iai se mafutaga vavalalata ma tagata.Vagana ai le iloiloina o mea taua e pei o le soifua maloloina ma le mafanafana, o lona mamanu e manaʻomia ona tali atili atu i manaʻoga a tagata faʻatau mo le matagofie ma tuʻuina atu e ala i foliga, meafaitino poʻo lanu o meaafale ma isi elemene faʻataʻitaʻiga.O lenei tusiga o le a faʻamatalaina le tuʻufaʻatasia o le nofoa o le ofisa, faʻatagaina oe e te malamalama i elemene mamanu o le nofoa o le ofisa.

O le nofoa o le ofisa o lo'o aofia ai le ulu, nofoa i tua, fa'amau, lagolago lumbar, nofoa nofoa, masini, si'i le kesi, fa'avae fetu e lima, fa'asili nei vaega e 9.O le galuega autu a le nofoa o le lagolagoina lea o le tino o le tagata faʻaoga i le galuega poʻo le malolo, aʻo manaʻomia se nofoa o le ofisa ina ia mafai ona faʻaaogaina i le galuega ma le malolo, ona tatau lea ona i ai le nofoa o le ofisa ma le tilting ma le siitia galuega e ausia ai lenei. manaoga.

O le si'itia o le nofoa o le ofisa e iloa e le si'itia kesi, ma o le galuega fa'ailo e iloa e le masini.I totonu o siosiomaga faigaluega eseese, o le fetuunaiga o le pito i tua o le nofoa o le ofisa e mafai ona fesoasoani i tagata faʻaoga e faʻaleleia o latou tua e faʻaitiitia ai le mamafa.O nofoa o le ofisa e mafai ona fetuutuunai le pito i luma e fetaui ma le gaioiga faaletino a le tagata faʻaoga, tuʻuina atu le tulaga saʻo e nofo ai ma faʻaitiitia le mamafa i vae o le tagata faʻaoga.

O le nofoa o le ofisa e mafai foi ona lokaina i luma, ma le manatu o le galuega a le tagata e manaʻomia le faʻaaogaina umi o le komepiuta, o le nofoa loka loka i luma tulaga e mafai ona fesoasoani i le pito i lalo e gaoioi i se Angle sili atu ma faʻaitiitia le mamafa i luga o le tui.

O le uili fa'ase'e o le nofoa e mafai ona fesoasoani i le tagata fa'aoga e fealua'i saoloto i totonu o le laina talafeagai, lea e faigofie mo le toso o le nofoa ma le fetuunaiga o le nofoa.

O vaega autu o loʻo i luga o le nofoa o le ofisa, o elemene mamanu o le nofoa ofisa.Afai e faia elemene taʻitasi, ona avea lea o se nofoa ofisa sili ona lelei.


Taimi meli: Me-16-2023